Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Vizyon: Yetki ve sorumluluklarını karşılıklı güven içinde paylaşmış,önyargısız herkesi kucaklayan,bireysel farklılıkları gözönünde bulunduran akademik başarısı ve etkinlikleri ile farklılığını ve gücünü hissettiren sürekli kendini yenileyen ve gelişimci ruha sahip,oluşturduğu kültür ile çevresine örnek olan bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve Devrimlerine bağlı,çevresine karşı duyarlı,dikkatli,dürüst ve uyumlu ülkesine ve milletine yararlı,mutlu,başarılı,farkındalığı yüksek,kendini ifade edebilen,yaşadığı topluma katkıda bulunan biz bilinci yüksek öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: 1.Bilgi Kültür Yarışması;2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Bilgi Kültür yarışmasında İlçe Birincisidir.İl genelinde yarı finalde yarışmıştır.İlde ilk 9 a girmiştir.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: