Fatma GÖKNAR - Müdür Yardımcısı

09/02/1983 Yılında Sakarya Karasu´da doğdu. İlkokulu Adapazarı Atatürk İlkokulu´nda ,Ortaokulu Adapazarı Ortaokulu´nda,liseyi Ankara Altındağ İnönü Lisesinde okudu.Yüksek Öğrenimimi Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde, Yüksel Lisans Eğitimini Hasan Kalyoncu Üniversitesi "Eğitim Yönetimi ve Denetimi" bölümünde tamamladı.

Sözleşmeli olarak Sakarya Aşağı Kirazca İlköğretim Okulu´nda göreve başladı.İstanbul Avcılar Necdet Semker İlköğretim Okulu´na 2006 yılında Kadrolu öğretmen olarak atanarak buradaki 6 yıllık öğretmenlik görevinden sonra 2012 yılında aynı okulda müdür yardımcılığı görevine başladı.

Ekim 2016 tarihinde Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak atanmış olup; müdür yardımcılığı görevine devam etmektedir.

212422636913 Eposta